De voorstellingen gaan door! Niet helemaal zoals we gewenst hadden, maar Crescendo kijkt vooruit en wil ons publiek en onze leden een prachtige jubileumvoorstelling geven. Dat gaan we doen. Helaas anders dan gehoopt, daarom staan de belangrijkste aanpassingen in onderstaand rijtje.

Aanvullende informatie:

– In de Ruchte worden de basismaatregelen gehanteerd. Met het coronatoegangsbewijs, de 1,5 meter afstand, mondkapjes en hun UV-C virusfilters wordt uw bezoek aan de Ruchte zo veilig mogelijk gemaakt.

– De ticketverkoop is met de capaciteit van het aantal gasten op 1,5 meter. Dat houdt in dat het aantal beschikbare kaartjes een stuk lager ligt. Helaas geldt hierbij op = op.

– Bij de ticketverkoop kunt u geen stoel- en rijnummer selecteren zoals u van de Ruchte gewend bent. Uw plaats wordt aangewezen bij binnenkomst van de theaterzaal.

– De voorstellingen starten allemaal om 13.00 uur.

De nieuwe data en tijden van de voorstellingen zijn:

– Zondag 19 december 2021 – 13.00 uur
– Woensdag 29 december 2021 – 13.00 uur
– Zondag 02 januari 2022 – 13.00 uur
– Zaterdag 08 januari 2022 – 13.00 uur
– Zondag 16 januari 2022 – 13.00 uur

Heeft u al kaartjes gekocht voor de voorstellingen, dan heeft de Ruchte u een mail gestuurd. Daar kunt u uw kaartjes opnieuw aanvragen i.v.m. de aanpassingen van data en tijden. Deze voorrang geldt tot donderdag 16 december 12.00 uur.
Donderdag 16 december zal om 12.00 uur de algemene kaartverkoop opnieuw openen.

Mocht u nog vragen hebben over kaartjes kunt u terecht bij de Ruchte: info@deruchte.nl

Mocht u nog vragen hebben over de voorstelling kunt u terecht bij Crescendo. U kunt een bericht sturen via onze social media of een mail sturen naar het secretariaat.

 

We hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Graag tot bij onze voorstelling; veilig en vertrouwd!